|
Dnes 08–16

Toaletní WC kartáč NAVA 28094W

Kód produktu: NIM-NA 28094W
Doručení: 05.04.-12.04. | Doprava zdarma
Doručení: 05.04.–12.04. | Doprava zdarma
Cena s DPH:
1 599 Kč
Příplatek za služby:
ks
Potřebujete se poradit?
Lucie Hrdá

Bytová designérka
Poslat dotaz na e-mail

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů

Popis a parametry
Rozměry (cm) 44 x 12 x 12cm
Hmotnost 1,6 kg
Materiál Mosaz
Kolekce Nava

Toaletní WC kartáč NA 28094W v designu podmanivé kolekce Nava. Vysoká nádobka z matovaného skla. Pouze k navrtání do zdi. Začněte svůj den v koupelně jejíž dominantou jsou stylové doplňky ze série Nava. Série NAVA zapadne s lehkostí do každé decentní koupelny. Matná černá a chrom vytváří unikátní kombinaci, která je přizpůsobivá a dovede prostor vaší koupelny k dokonalosti. Ke slovu nyní přichází barvy, kontrasty matu a různé kombinování. 

Údržba:
K čištění povrchu použijte hadřík z mikrovlákna, který namáčejte v mýdlové vodě nebo octovém roztoku. Po umytí  vysušte povrch jemným hadříkem. Použití bělících, dezinfekčních, alkalických, silně koncentrovaných čistících prostředků obsahující silná činidla nebo použití tekutých písků povrch poškozuje!

Na funkčnost výrobku poskytujeme prodlouženou záruku 10 let, na povrchovou úpravu výrobku 3 roky. Na jednotlivé části výrobku (pumpička dávkovače, štětiny toaletního kartáče, rukojeť a krytka kartáče, keramické a skleněné nádobky) je stanovena zákonná záruční doba.

Produkty s podobnými vlastnostmi
Nábytek bez starostí